home > eigen productie

...Sennalive schrijft
op maat ...

Eigen liedje schrijven en produceren.

Veel mensen hebben vaak de wens om een eigen liedje op te nemen. Vaak stuiten deze mensen op dezelfde muur... Waar?? Hoe??

 

Sennalive Produkties houdt zich ook hier heel veel mee bezig. Sennalive Produkties schrijft op maat. Dat wil zeggen het liedje wordt geschreven en geproduceerd zoals u dat wilt! In het begin wordt er samen bekeken wat voor liedje het moet worden. Vervolgens wordt de stijl bepaalt en het onderwerp besproken. Aan de hand daarvan wordt het liedje geschreven.

 

In de eerste instantie krijgt de band/artiest een demo. Om deze vervolgens eigen te maken. De stap die daar op volgt is uiteraard de belangrijkste... Het opnemen van het eigen liedje... In dit proces zal Sennalive Produkties zich, desgewenst, veelvuldig bemoeien met de produktie. In de opname vinden veel momenten plaats dat er gekeken wordt welke kant gekozen moet worden. Ook wordt er in de opname fase nog veel gewijzigd wordt. Omdat er op dat moment blijkt dat net dat ene zang lijntje beter past om tot een subliem eindprodukt te komen!!

 

Als de zangpartij(en) er op staat/ staan kijkt Sennalive Produkties hoe er vervolgens gebouwd gaat worden aan het liedje. Op basis van de vocalen worden er keuzes gemaakt. Keuzes over welke instrumenten er eventueel inspeeld moeten worden. Welke produktie technieken er toegepast moeten worden om het nog beter en indrukwekkender te laten klinken.

Mogelijkheden op een rijtje:

  • liedje laten schrijven en produceren
  • muziek laten inspelen op echte instrumenten door Sennalive Produkties
  • muziek via samples (sound keuze is hierop van belang)
  • laten produceren door Sennalive Produkties


De prijs is zeer aantrekkelijk!! De reden hiervan ligt hem in het feit dat Sennalive Produkties ervoor wil zorgen dat het op deze manier laagdrempelig wordt. En dat iedereen de mogelijkheid heeft om een eigen liedje op te nemen. Op professionele wijze!!

Sennalive Produkties heeft al veel liedjes op zijn naam staan. Enkelen hiervan zijn op diverse radio stations nog steeds te beluisteren. Neem gerust eens contact op om een afspraak te maken. dan kan hier natuurlijk samen naar geluisterd worden.

Eigen tekst, nu nog een liedje!!

Stelt u zich eens voor....
Er ligt een tekst, deze is eens geschreven. Spontaan, vanuit een bepaald gevoel, op een speciaal moment of voor een speciaal persoon... Maar het blijft daarbij, omdat de mogelijkheden om dit om te zetten in een liedje niet gevonden kunnen worden. Of erger, niet van de mogelijkheden op de hoogte zijn...

 

Sennalive Produkties wil u dan graag op de hoogte stellen van de mogelijkheden hierom trend.

Wanneer een band/artiest over een zelf geschreven tekst beschikt, dan kan hier een nummer van gemaakt worden. Samen met Sennalive Produkties kan dan bepaald worden welke richting gekozen moet worden. Evenals bij het laten schrijven van een eigen liedje. De stappen die genomen worden zijn eigenlijk identiek als bij het laten schrijven.

 

Diverse mensen hebben de weg al gevonden naar de studio van Sennalive Produkties.
Het gaat hierbij niet alleen om mensen met serieuze muzikale ambities. ook mensen die het leuk vinden om een nummer op te nemen hebben de weg naar de studio al gevonden.

Muziek is een taal die wereldwijd gesproken wordt en gesproken kan worden door iedereen!!